DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Tuesday, 26 March 2013

Berfikiran Negatif yang GAGAL sepanjang zaman

Tu la buruknya berfikiran negatif... selalu nak sabotaj diri sendiri dan orang lain. Namun bila kita 'push' keupayaan sampai ke 'limit'nya, terbukti tiada yang mustahil...





Jangan lupa share yer! :)




Share:

Ramalan hari kiamat yang GAGAL sepanjang masa


Share:

Saturday, 23 March 2013

Header FB versi TROLL...

10 jenis header Facebook Timeline. Jom lihat di bawah ini.










.
Share:

Tuesday, 19 March 2013

'The True Story of Real Life'





Assalam...


Harini hari yg HEBAT!!!!! Yeahhh so energetic... hehehe

Why?? Why??


-kerana harini(actually bermula mggu lepas dan bulan lepas sbnrnya), sy telah berpeluang mmbaca 1 karya yg diadaptasi dr kisah nyata tntg khpdn seorg insan lemah bergelar wanita, yg mmbuat ksilapan(well, nobody's perfect pun..), kemudian bangkit dr kesilapan itu dan mnjadi insan sebenar yg kuat yg setia dan tabah dlm mnghadapi dugaan hidup..


Wah best..!!!

 - Of coz la, sbb bukan smua org bleh share kisah hitam dlm khdpan terutamanya betapa peritnya melalui kegagalan dlm hdup... Namun dia berbeza kerana dia berani mnceritakannya bahkan dia mngongsikannya kpd sy.. hehehe... dia seorg yg berbakat dlm penulisan kisah2 seram, suspen dan romantik. Kini dia sudah mula berkarya... smga dia berjaya dlm bidang ini.. :)

Siapa dia penulis berbakat tu?


-Dia lebih senang utk dikenali sbg miss CL... huhuhu.. ringkas kan nama dia.. Dia seorg kacukan cina... wajahnya sggh cute! dan sexy juga... hehehe...

Antara yang ditulis..???...

-Antara cerita yg menarik tu adalah berkenaan kisah benar hidupnya yg penuh liku-liku hingga beliau sendiri kecundang namun berjaya bangkit smula kerana mendpt sokongan dari insan yg beliau cintai sendiri.. mereka melalui saat2 indah dan pahit bersama.. wahh jeles pulak!!! hehehe

 Harapan saya...dot..dot..dot...

-Sy doakan smga dia berjaya dlm bidang yg diminati dan thanks kpd cik sofie kerana sudi memperkenalkan seorg rakan baru yg sggh unik iaitu cik CL, sgt2 kreatif dan pandai menulis... hehehe..


ALL THE BEST!!!

-Nazz-



Share:

Monday, 18 March 2013

Sweet Entry from miss Sofie!!




Oh this is great..

http://www.sofinahlamudin.com/2013/03/i-like-way-you-read.html

Akhirnya ada juga org perasan cara sy baca buku dan menggunakan buku.. hehehe...



penuh gaya gtu kan.. ehehehhehee....

nak tahu lebih lanjut sila ke entry beliau yer..

Thanks a lot..

-Nazz-

Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Mahu berkolaborasi dengan saya seperti:
- Review
- Iklan/Promosi

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING