LEPAK DI LIBRARY

Bestnya tempat ni!

ayam butter salted egg

My favourite recepi!

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

DUIT BAGI DUIT LAGI

Alhamdulillah dapat duit lagi dari google! kali ni lebih banyak...

Saturday, 26 December 2015

ULANG TAHUN PERTAMA

 

 


Assalamualaikum wbt..


Alhamdulillah.. Pada hari ini genaplah 1 tahun usia perkahwinan saya bersama insan tersayang bernama Sofinah @ Sophee..

Tahun 2015 ini sudah tentunya menjadi satu tahun yang penuh cabaran dan kegembiraan bersamanya.. :)

Betullah kata orang, hidup rumahtangga itu lebih baik dan lebih bagus berbanding hidup sebagai couple sahaja.. Perkahwinan itu lebih menenangkan jiwa dan membuka lebih banyak pintu-pintu rezki dan keindahan dalam hidup.

Kahwin itu BEST!

Sesiapa yang bercadang nak kahwin tu saya syorkan stay positive! Why? ok sila baca lebih lanjut post ini..

Rata-rata saya perhatikan ramai yang suka berfikiran negatif sebelum nak berkahwin ni.. ada yang kata nak ada rumah dulu, nak ada wang juta-juta dulu... hehehe.. just kidding! Apapun alasan itu, percayalah ia hanya akan melambatkan lagi proses kahwin itu sebenarnya.

Tak kurang juga ada yang beralasan nak ada segulung dua tiga gulung $%^&* dahulu baru kahwin.. Oh common! nanti dah tua dah tak syok nak kahwin. Ye la dah usia lanjut dan makin banyak komitmen, sudah tentu hilanglah syoknya kahwin tu.

Jadi mana-mana rakan atau pembaca blog ini yang tengah plan-plan nak kahwin tu saya ucapkan syabas dan teruskan plan tu sampai menjadi sebab perkahwinan ini akan membuka lagi banyak rahmat, berkat dan rezeki dari Allah SWT.. Sebab tu la saya kata kahwin ini memang syok!

Memilih online bisnes kerana lebih masa bersama...

Part yang paling seronok di sini adalah dapat hidup bersama-sama sebagai usahawan online di mana sumber pendapatan dijana dari online bisnes yang seterusnya membolehkan kami sentiasa bersama sebagai pasangan romantik dan usahawan bersama.. hehehe..

Asal ada internet dan laptop, memang bisnes kitaorang dah boleh jalan! Simple kan.. So kat mana-mana jer kitaorang pergi, kitaorang boleh layan bisnes.

Perkara paling syok selepas kahwin selain bisnes sama-sama...??

Oh sudah tentulah....Shopping! sapa yang tak suka shopping kan? So samalah macam kitaorang.. Shopping juga antara perkara yang paling kami buat bersama-sama.. Selain tu main game pun best jg selain aktiviti outdoor yang lain..

Plan 2016

InshaAllah plan tahun ni nak buat duit banyak-banyak, shopping perabot rumah, beli kereta baru dan rumah baru.. hehehe...

Tahun ni nak cuba banyak lagi benda baru seperti belajar photoshop, buat minisite dan menceburi lagi bidang-bidang bisnes online baru yang lebih best dan menguntungkan.

Wife tercinta

Since dah tukar layout pasal blog ni, so kiranya nak aktif-aktif semula la nak tulis story pasal dia.. hehehe... banyak lagi boleh tulis pasal dia ni terutama mengenai ilmu-ilmu baru yang dia sedang pelajari sekarang dan macamna dia menguruskan perniagaan online dia yang sememangnya bermula dari zero(tengok la sapa yang ajar kan???... kehkehkeh)..





Dear wife,

i love u so much, thanks for supporting and everything. I will love u till the end!


Muah..!


Your loving husband
Mohd Nasyit










Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


DIBAYAR UNTUK MAIN GAME!

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE