LEPAK DI LIBRARY

Bestnya tempat ni!

ayam butter salted egg

My favourite recepi!

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

DUIT BAGI DUIT LAGI

Alhamdulillah dapat duit lagi dari google! kali ni lebih banyak...

Friday, 26 December 2014

Kurang 24 jam lagi..

Assalam...

Yeah syukur alhamdulillah.. dapat agi sambung penulisan untuk kali ini dan kali ini sebagai kali terakhir sebagai.......................................sebagai seorang bujang! hehehehe....

Selepas ini nanti dah ada kehidupan baru dan bermulalah episod baru dalam kehidupan.

Oh yeah.. dah mula dah.... hahahaha...  mcm best walaupun tadi agak 'chaos' sikit sbb 1st time guna jenama tu.. Tapi lama2 dah ok pula.. hehe.. sambung kat tangan sblh pulak lagi..

So skrg, kurang dari 24jam sesuatu yg baru akan bermula.. saat yang sudah lama ditunggu-tunggu.. hehe..
banyak keringat, masa dan usaha sudah dilaburkan, dan kini masanya utk menuai hasilnya. Alhamdulillah.


Nak keep calm lagi? ehehehe.. yah teruskan calm2 sebab nak elakkan gemuruh apabila tiba saat itu.. Dalam hati pun dah balik2 praktis tntg lafaz itu dan mudah2an dipermudahkan Allah untuk mencapai objektifnya. InshaAllah.

Apa2pun syukur alhamdulillah sekali lagi sy panjatkan kepada Allah swt atas anugerah terindah ini dan smga ianya berkekalan hingga ke syurga.

Amin ya rabbal alamin..

Regards,
mohdnasyit
Share:

Thursday, 25 December 2014

1 days left.

1 days left?

yeah. alhamdulillah.. dapat juga melalui setahun yg cukup bermakna dan banyak cabarannya..
But yg pntg masih bersama2 mengharunginya sampai la ke matlamatnya.

Berkongsi resepi kejayaan..

Tiada jalan mudah untuk berjaya. Pastinya cabaran itu akan sentiasa ada. Jika dipandang dari sudut positif ia adalah suatu laluan ujian kpd kualiti pencapaian.. Semakin besar dugaan semakin berkualitilah sesuatu kejayaan tersebut.. Maka semakin manislah hasilnya.

'Stick the plan, working together as a team and achieve the goal.' -Itulah resepi kepada kejayaan sampai ke tahap ini.. hehehe..

To be honest belum ada lagi pernah sampai ke tahap ini. Banyak juga yang gagal sebelum ini tapi yer la bak kata pepatah, "tuhan sengaja temukan kepada yg salah agar dpt jd lebih baik kepada yang tepat.."
Tepat itu sudah pastilah kepada insan yang setia dan x tinggalkan hubungan seketika demi exam kemudian muncul balik bagaikan meludah tapi dijilat balik sesuatu yg x tiada kaitan dengan hubungan.. umpama memperjudikan hubungan demi perkara yang x sepatutnya ia jadi begitu. Apa2pun itu adalah sudah menjadi sejarah dan pngajaran dalam kehidupan dan saya belajar sesuatu di situ iaitu menilai dengan siapakah saya bersama dan adakah dia akan setia kekal dengan saya dan membina sama2 saya.

saya sangat happy dgn si dia walaupun dlm sepanjang hubungan ini si langau gemuk itu ada lagi mencuba untuk mengacau tetapi gagal... ekekekekeke....

Success is just ahead.

Dengan berbaki 1 hari lagi, maka saya isytiharkan inilah hari terakhir sebagai diri saya sekarang sebelum melangkah ke alam baru yang inshaAllah lebih mencabar dan akan menjadikan diri saya lebih hebat lagi di dalam bidang yang saya ceburi dan kehidupan saya dan si dia.

Apa-apapun, 1 days left. and i can't wait it!

PS : kepada si budak gemuk yang suka mengintai, teruskan mengintai kejayaan saya satu demi satu untuk berterusan rasa sakit hati.. ekekekeke... :p


Regards,
-mohdnasyit-
Share:

Wednesday, 24 December 2014

2 more days left!


PS: Let the picture tells you how happy i am!

regards,
-mohdnasyit-
Share:

Tuesday, 23 December 2014

It happening! 3 days left



Yes.. it's happening.. once in a lifetime.. i still can't believe it.. but it's true. it's happening.

Alhamdulillah. praise to Allah.. the merciful and grateful!

3 days left. and it's happening. Im so exited about it.

Can't wait for that moment.

Insha Allah.

-mohdnasyit-
Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


DIBAYAR UNTUK MAIN GAME!

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE