DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Sunday, 8 November 2015

Jana wang RM464.20 seminggu dari internet menggunakan modal minima RM48

Alhamdulillah,

Sejak dari dulu memang mengimpikan bisnes yang boleh jana wang dengan modal minima atau hampir tiada modal sekalipun..

Dalam masa yang terdekat ini berpeluang pula nak explore benda baru iaitu pengiklanan berbayar.. hehehe.. Maklumlah dah biasa sebelum ini untuk berniaga online hampir tidak menggunakan apa2 modal sekalipun dan baru sekarang nak cuba yang berbayar pulak..

RM24K tanpa modal... klik sini untuk lihat selebihnya.


Hasilnya cukup baik dan agak 'not bad' jugalah... So lepas tolak kos pengiklanan 7 hari(RM48), maka dapatlah untung bersih RM416.20 kat paypal sebab dapat buyers dari luar negara dan mix sikit dengan local buyers.

Modal RM48

Duit masuk paypal
Duit yang masuk kat bank tu tak campur lagi.. hehehe.. so mari consider sahajalah ini nak test2 market international yang 100% menggunakan online payment menggunakan kad debit/kredit..


Caj urusniaga paypal ni memang agak mahal sikit sebab duit masuk pun ada caj, duit keluar(withdraw) ke akaun bank pun ada caj, tapi bagi perniagaan tanpa modal saya, ia masih consider murah sebab saya tak keluar modal pun untuk create prodak dan kelebihan kat sini kita boleh dapatkan buyers dari seluruh dunia(global).... pastu simpan keuntungan 100% tanpa share kat sapa2... :)

Saya telah lama menggunakan local bank untuk urusan jual beli dan sampai masanya untuk explore market2 international menggunakan paypal ni.. hahaha.. macamlah 1st time guna paypal ni..

Jana RM400 seminggu 100% dari internet tu pada saya jauh lebih bagus berbanding kerja saya dulu dengan pendapatan RM500 sebulan.. heheheh.. Alhamdulillah..

BTW, thanks spend time lepak baca entry ni.

jumpa di entry akan datang.
-MN-






Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING