LEPAK DI LIBRARY

Bestnya tempat ni!

ayam butter salted egg

My favourite recepi!

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

DUIT BAGI DUIT LAGI

Alhamdulillah dapat duit lagi dari google! kali ni lebih banyak...

Sunday, 30 August 2015

Mencuba sesuatu yang lain pula...


OMG, what is that?? So big?? perhatikan botol itu. Besar dan Cute.!

Bungkusan yang agak comel dalam bentuk besar.. Bila ternampak jer rasa nak beli.. Nampak agak kreatif juga cara pemasaran mereka ni kan?


Prodak ini adalah berasaskan kolagen marin. Cara penggunaan pulak adalah gabungan serbuk(anti-oksidan) dengan cecair kolagen untuk hasil dan penyerapan yang tinggi dan berkesan.

Terdapat banyak jenis kolagen di pasaran dan kali ni nak bagi wife cuba pulak kolagen marin. So untuk ni nak try dalam masa 3-6 bulan untuk hasil yang terbaik.




Mendapatkan kulit yang halus, gebu dan sihat adalah idaman setiap wanita. Jadi hadiahkanlah wanita anda dengan kolagen yang terbaik.. hehehe

Anyway,

Goodluck my dear sweetheart for it! Muahhh...!!

your husband,
-mohdnasyit-

Share:

Saturday, 29 August 2015

Bikers day 28-31 ogos 2015

Acara tahunan - Bikers Week - kini dianjurkan lagi. Ia sudah menjadi sebagai sebahagian dari aktiviti tahunan di WP Labuan. Acara ini akan mengumpulkan peserta dari seluruh sabah, sarawak dan Brunei Darussalam.

Berkesempatan untuk datang melihat, saya dan wife pun snap berberapa foto..
























Pameran motor berkuasa tinggi ni saya percaya akan merancakkan lagi aktiviti pelancongan dan ekonomi penduduk tempatan labuan.

Semoga program ini akan bertambah-baik dari semasa ke semasa..

-mohdnasyit-
Share:

Sunday, 23 August 2015

Panduan Pengambilan Suppliment


credit : http://diaryofmuhammad.com/

Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


DIBAYAR UNTUK MAIN GAME!

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE