DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Friday, 31 October 2014

sophie trader in progress

Yes alhamdulillah..

Great to see how she perform this business so far..

entry mcm emosi jer tu.. hahahaha....

It's ok.. smua orang baru melaluinya..

dan dari situ akan datang momentum positif ke arah yang lebih baik.

InshaAllah..

Keep it up dear wife.. ehh... wife to be and will be..

"the champ is in the making..."

thanks.

regards,
mohdnasyit
Share:

Thursday, 23 October 2014

cik sofie trader

aa?? apa cik sofie trader?

hahahhaaaa
yEAHHH..... that's true..

dia dah semakin improve dalam trading...dan x nampak mcm newbie* sudah..

**newbie - orang baru..




Dia bukan sahaja sudah mahir trade tapi juga sudah pandai buat profit. Alhamdulillah.. Boleh dah long term dalam bisnes ni.. :)


Sebelum mengahlhiri post ini saya tinggalkan laman blog beliau nanti readers blog ni boleh la singgah untuk membaca yer..

>>> http://forex.mudahkaya.com/wp/ <<<

Sekarang dah tepat pukul 2:25 AM dan saya pun nak tidur... jumpa lagi pada entry akan datang..

Yang benar,
nasyit

PS: Thanks untuk entry ni > http://www.sofinahlamudin.com/2014/10/cute-halfmoon-tutorial.html
Share:

Wednesday, 8 October 2014

the day was booked!



hari tu dah di booking awal2.. oh yeah..

book maksudnya dah tempah.. itu maksudnya sesuatu yang di hadapanlah.. nak lebih jelas? i mean, marry.. sampai bila nak bujang dan jadi stalker kan? tu pun kalau orang tu terasalah.. maklumalah mesti dia ingat saya ni akan berbalik semula kepada dia.. so apa yg dia nak buat adalah merosakan sahaja hubungan saya ni.

btw sy nak tinggal 1 pesanan sini kepada 'org' tu yg suka sgt intai2 sini.. kekekekeke...

yg ikhlas dari hati,
mohdnasyit
Share:

Sepetang bersama cik tunang

alhamdulillah..

Selesai urusan hari ni di hospital lama. Dan Alhamdulillah keputusannya juga sangat baik..
ok done yang tu, petangnya lepak kat library dan kat taman depan LS..

makan-makan coklat dan snap foto..

dan yg wajib ada...
i love chocolate! but i love more cik sofie.. hehehe...

very long time no writing story on this blog.. until we meet at another story..

regards,
mohdnasyit
Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING