DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Sunday, 2 July 2017

Raya 2017

FOTO RAYA 2017

Sedar tak sedar dah pun berlalu sebulan berpuasa dan hari raya pun semakin melabuhkan tirainya. Alhamdulillah semua perancangan berjalan dengan lancar dan paling penting dapat membantu org yg memerlukan dan rancangan perniagaan berjalan dgn baiknya. Syukur alhamdulillah.
Raya tahun ni agak meriah dengan gelagat anak buah yg ramai dan macam-macam karenah. Macam biasalah, happy dapat duit raya. :D
Paling penting hari raya ni dapat raikannya bersama org yg tersayang!


"Terlebih bisa tutur bicara,Disimpan jangan ampun dipinta,Syawal dinanti kan kunjung tiba,Ikhlas dari hamba yang tampan bergaya."

hehehe...

Akhir kata dari saya, "Selamat hari raya dari kami, maaf zahir dan batin!"








Our family..




Yg ikhlas,
MohdNasyit
02/07/17


P/S: Disebabkan kesibukan kerja, dua adik lelaki saya tiada dalam gambar pula..
takpe, next time.. -_-


Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Mahu berkolaborasi dengan saya seperti:
- Review
- Iklan/Promosi

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING