DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Tuesday, 24 December 2013

23.12.13 taman burung

Yeah.. jalan2 ke taman burung bersama cik tunang.. lama dah tak ke tempat ni.. sekarang dtg melawat..

Beza? Dulu free sekarang dah ada tiket.. RM3 seorg.. hehehe..
Selesai ke taman burung, seterusnya ke muzium arang batu kat sebelah.. best!




 Dalam seharian tu ada 1 waktu ni agak lawak.. ingatkan org jer jln2 melawat ni rupa-rupanya...
ada juga yg melawat spesis sendiri.. kehkehkeh..
Terlepas kandang agaknya.. hehehe...
Selesai kat sini kitaorg pindah ke muzium arang batu kat sebelah jalan jer..
Banyak informasi menarik boleh didapatkan di sini.











Okey la sampai sini dahulu.. until next post. :)
Jumpa lagi.. :) :)

Burung spesis baru.. ekekeke~ Jan marah.. hehe :P
Yang benar,
-mohdnasyit-


Share:

Wednesday, 18 December 2013

kemarin sweet dan simple

assalam..


Kemarin hari yg agak simple tp sweet.. hehhee...

ofcoz sweet sbb kemarin tu berjumpa kat tempat yg 1st2 du p jumpa untuk dating.. but kali ni situasi berbeza pula.. klu dulu si dia yg duduk kat situ menunggu tapi kali ni terbalik.. hehehe....

pada cuaca terik yg sgt FANAS..... hahaha..terpengaruh dah dgn filem yg kami tonton 2 hari lepas... ok pastu yg bestnya, si dia pun dtg membawa air minuman.. wah.. sweet!!

nmpak si dia tu sgt caring orgnya.. hehee...

lepas jmpa kat situ kitaorg pun jln ke maybank... ada urusan sikit.. lepas siap ke maybank, singgah ke marrybrown.. si dia belanja makan.. again, sweet dan caring.. ^_^

masa berlalu dlm waktu yg singkat but kemarin tu meninggalkan memori yg sgt sweet.. terasa mcm awal2 dlu pula.. :)

Thank you.

Tima kasih sbb belanja makan ya darling... And thank you juga utk smart phone dan 3 hari 2 malam bercuti2 dgn bakal bapa and mummy mertua kat KK.. best!!!!!! muahh!!!

until next time jumpa lagi..

miss u..


assalamualaikum.

-mohdnasyit-


Share:

Tuesday, 17 December 2013

New Samsung gift

Thx my dearest fiancee for the special gift. :D
Share:

Friday, 13 December 2013

Photoshop designing

Hello readers!!

Saya rasa sy sudah jauh ketinggalan dlm bab2 design guna photoshop... mklum la tak berapa tahu mcmna nak guna function2 yg ada kat situ..

Header group komuniti labuan blogger
kat atas ni 1 gambar yg di-design oleh cik tunang... nampak ceria dan colourful... sedap mata melihatnya..

Design yg terkini dgn gabungan idea yg kreatif...
Logo rasmi labuan blogger
Logo rasmi sofinazz
Creativity mengatasi segalanya... Kreatif + seni + kemahiran = hasil seni yang hebat..


and i also got some..
Logo rasmi pullbackforex

Turut tak nak ketinggalan blog forex sy juga.. Hasil idea sy sendiri dan diubah-suai dgn kemahiran cik tunang...

Thx utk logo baru pullback. Nampak gempak!! ehehhe.. I like it very much.. :)

Yg benar,
-me-



Share:

Sunday, 1 December 2013

dapat gift hari ini

Thanks cik tunang coz bagi makanan keju yg lazat.. hehee....
Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Mahu berkolaborasi dengan saya seperti:
- Review
- Iklan/Promosi

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING