DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Monday, 25 November 2013

Wanita dan Kanak-kanak



Korang nak tak klu sy bocorkan 1 rahasia.. Rahasia wanita.. hehee... Tentang macamna nak tackle hati pempuan yang sebenar-benarnya dan dijamin 100% berkesan?

NAK TAK?? hehehe... ok kalau nak,...

Rahsianya adalah...

"Layanlah wanita itu sepertimana melayan kanak-kanak kerana sifat wanita itu hampir kepada kanak-kanak.."


Korang rasa mcmna sifat kanak-kanak ni agaknya? Kanak-kanak xkan la pemarah, tegas dan serius kan... hehehe.... kanak-kanak sudah tentu suka diberi perhatian, dimanjakan dan disayang-sayang selalu... Kalau nak tahu mcm tu la lbh kurang jga sifat seorang wanita juga.. ^_^

Well, aku bukan saja-saja nak cakap ni tapi aku belajar dari khutbah jumaat minggu lepas.. hehehe...

So layan la wanita korang seperti korang melayan karenah kanak-kanak. InshaAllah cair hatinya.


amin..

Yang benar,
Mohd Nasyit
Share:

Header Baru

BIG THANKS to my sweetheart for this CUTE header..!

MuuahhhHHH!!

lawa!!!!


suka sangat!!

-me-
Share:

Friday, 22 November 2013

Squeeze page

Assalam..

Nampaknya cik tunang dah siapkan 1 laman squeeze untuk internet marketing dia. hehehe..

simple dan 'straight to the point'.

Jom lawat sini >>> KLIK SINI <<<

Sekian..

-mohdnasyit-
Share:

Beg pensil

Sebelum tidur, nak tulis entry dulu...

hehehe....


Terima kasih cik sofie untuk beg pensil dan gambar tu.. hehehe...

Yang mencintaimu,
mohdnasyit

Share:

Tuesday, 19 November 2013

Foto-foto sekitar La Fest 2013

Alhamdulillah.. berikut berberapa foto yg sempat kami snap semasa Festival Labuan Art 2013..
Jom tengok...... :)







































Share:

dulu vs sekarang

assalam...

dulu vs sekarang? sekarang la yang lebih bagus..

Y? sbb bleh spend time sama2 bila2 masa dan stp hari..

Thanks Allah for Your greatest gift.



Mana ada boring hari2 jumpa...
bukan mcm dulu.. dulu susah nak bjmpa.. but ada hikmah jga.. i mean pasal hubungan yg dulu yg kerap bermasalah tu.. mksdnya ia mmg x ngam lgsung.. jauh beza dgn si dia yg skrg ni..
lbh byk happiness.. skrg rasa lbh mnghargai dgn masa yg diluangkan bersama.. <3

Kitaorg jumpa, hang-out, buat biz sama2... sekepala gitu.. tu la namanya BEST!!!! :)

skrg lbh bagus dr yg dlu...

that's the fact.

Syukur Alhamdulillah.

yg benar,
-me-




Share:

Monday, 18 November 2013

seribu pengertian

1 gambar seribu pengertian...

ini adalah satu pencapaian yg terbaik pd pandangan sy..

tahniah dan semoga terus maju jaya my dear fiancee!

Share:

Wednesday, 13 November 2013

cursor baru blog cik tunang

Waaaaaaaa.....

Baru lepas jenguk blog cik sofie,, Wah upgrade dan makin canggih sudah.... hahaha....

cuba tengok kat bawah.. perasan tak sesuatu?

Cursor dah tukar.. hahaha....... aduyyyy........

btw keep it up!

regards,
-me-
Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING