Monday, 4 November 2013

Main bowling bersama cik tunang kesayangan!!

Syukur alhamdulillah..

Assalam semua readers...

Alhamdulillah... hari ni agak best sbb pg hang out bersama cik tunang p lepak2.. p makan2.. dan p main bowling sama2..

Happy jer cik tunang p main bowling....... hehehe
Kaki kitaorg yg sungguh cute!


Happy coz x pnh sbnrnya kami p main boling ni.. adapun besanya kami tonton wayang sama-sama or lepak kat kedai buku sama2.. but today try sumthing new la kan... hehhee


tgk wayang kat suria sabah..
Ticket for two... ^_^

Rindu dia hari2!! hehehe.... best hangout sama2 dan buat byk perkara sama2.. dan palign best jga dlm bidang yg sama jga... tahun depan inshaAllah, sy nak menikahi dia utk jd lifetime partner!!! hehehe..

APPLIKASI BARU

Baru2 ni kitaorg ada try 1 applikasi baru.. mmg best jga sbb karakternya mirip kita.. hehehe.. bleh ubah kasi ngam2 punya tuning klu mau.. Bleh rujuk entry sini yg disiapkan oleh cik tunang.

Thanks for this entry http://www.sofinahlamudin.com/2013/11/avatar-encik-tunang-yang-sedang-jadi.html.

Tak perasan pulak.. hehehe...


okey la sampai sini dlu..

until next post.

Takecare!

-mohdnasyit-

Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Mahu berkolaborasi dengan saya seperti:
- Review
- Iklan/Promosi

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING