DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Wednesday, 28 January 2015

28 januari 2015


Pada 26 disember 2014 lepas, selamatlah juga majlis perkahwinan saya dengan wanita pilihan saya. Syukur alhamdulillaj semua lancar hinggalah selesai semuanya... terima kasih kpd mreka semua yg bertungkus-lumus membantu dan hadir memeriahkan majlis hinggalah yang sudi snap foto utk majlis yg berbahagia ini.. sangatlah heppy sampai tidak ada masa nak update blog ni.. hihihi... maklum la dah husband and wife so bz la dgn life dunia sebenar yg lbh best dari hidup sbg couple dulu...

sewaktu majlis ni nampak sangat dia heppy.. mula dari majlis nikah sampai la hari persandingan...hehehe.. well, perempuan mana tak heppy klu dikahwini kan...

It's the Moment!




Secara rasmi saya sudahpun tamatkan zaman bujang bersama wanita pilihan.. Happy? Sudah tentulah heppy.. Sapa yang tak happy kalau dapat kahwin dengan wanita yang dicintai.. kalau yang tak happy tu mesti sebab 'terpaksa' kahwin dengan pasangan yang langsung tak disuka dan kahwin sebab terdesak.. hihihihihi.....

saya upload berberapa foto majlis ni utk kenangan di masa akan datang..terima kasih sudi membaca! :)






Dalam hidup ini hanya ada dirimu dan diriku... 
thanks for being my wife..
i love you forever..

This song is for you...

 

Your true loving,
Husband
Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Mahu berkolaborasi dengan saya seperti:
- Review
- Iklan/Promosi

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING