DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Tuesday, 26 February 2013

26.02.13..It was my 25th Birthday!!! YESSS







Assalamualaikum wbt..

Yaaaaa harini 26 febuari adalah harijadi sy dan kali ni sy sambutnya bersama Cik Sofie tersayang.. Very sweet and touching pula harini sbb tepat2 jam12 td beliau publish entry khas untuk sy..

Baca kat sini yer >>> http://www.sofinahlamudin.com/2013/02/12-am-26-02-2013.html

WAAAAAAAAAAAAAAAA... VERY SWEET....

I felt so special... hehehe


Okey, can't wait for tomorrow..


Wanna meet her..


Your beloved,
Mohd Nasyit



Share:

Tuesday, 12 February 2013

Dirinya dan diriku..





Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pada saat aku menulis blog ini jam sudah pun 1:20 am... Oh sudah lewat tapi masih tak tidur-tidur lagi..

Kemarin pada waktu CNY, aku sempat meluangkan masa bersamanya dan sempat mengambil berberapa foto yang menarik..

Kat FB dia tadi dia ada edit dan post kat timeline.. So senang la nanti nak refresh balik kenangan tu..

Mesra kan? hehehe.. :)





Serius!!! Aku tak pernah bergambar dengan begitu mesra walau dengan sesiapa sekali-pun..

Okey, that's enough.. Time to sleep..

Selamat subuh...

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua...

Sweetdream..

Yang tulus ikhlas dari hati,
MohdNasyit




Share:

Saturday, 9 February 2013

Aku, dirinya, impian dan dot dot dot






Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada smua readers yang saya hormati sekalian..

Bismillah...

Harini, 09 febuari 2013 saya kembali menulis blog ini...
Lama bercuti sebab bz dengan bermacam-macam aktiviti trading...

Harini saya nak tulis lagi berkaitan dia.. Yes!!! Dia la, sapa lagi kalau bukan si Cik Sofie...

Dia ni special orangnya.. comel dan mcm budak-budak... Sejujurnya tak pernah jumpa seorang yang macam dia ni.. Sangat-sangat comel orangnya daripada pertuturan, telatah dan juga suaranya.. Semuanya cute. Orangnya pun kecik molek jer!! waaa so complete package. Beruntung saya tau.. Kau ada??? hahaha

RESIGN?

Ya, dia sudah resign dari tempat kerja dia dahulu iaitu Diamoney. So sekarang dia sedang buat fulltime bisnes internet dan juga trading forex. WOW! dia pun trading forex? hehehe.. yeah sudah tentu la kalau dah boyfriend dia pun FullTimeTrader(FTT) of coz dia pun akan join sekali.. heheheh..

Bisnes internet.

Dia dan rakan baik dia(yang juga ex-diamoney), cik FaraNiza sedang buat biz online kat facebook. Jom skodeng kejap biz mereka...!! HEHEHEHE...

Ni link ke page bisnes mereka kat facebook tu ---> BBLITTLEGIFT

Jom kita tengok apa prodak yang mereka sedang promo. Jomm!!!





Kesemua barangan tersebut dijual pada harga sekitar RM1~1.50... :)
Jika berminat boleh la lawati fanpage mereka dan membuat tempahan online. :)

Blog si dia...??
Dia update entry post dia berkenaan bulan januari dan febuari.. Klik sini untuk membaca entry beliau.

Quote yang menarik perhatian saya dri tulisan beliau, "ADA MASA TIADA DUIT. ADA DUIT TIADA MASA."
Sumber : Klik Sini.

Ada betul juga tu kan, kekadang kita ada banyak masa terluang tapi masalahnya tak ada duit pulak, tapi boleh jadi juga waktu tu kita punyai banyak wang tapi tak ada masa.. So apa sebenarnya yang kita mahukan kat sini?? Dalam fikiran saya cuma ada satu.. Iaitu KAYA.. kita semua mesti kaya agar kita punyai masa dan wang.. Atau dalam bahasa lainnya, KEBEBASAN MASA DAN KEWANGAN..

Header Baru.


Boleh tahan dia buat editing ni.. Thanks anyway sebab rasa sangat special pulak. Sebelum ni tak pernah ada orang buat macam ni kat saya. So she's the first! TQVM dear!!

Blog tentang kami.

Terbaru, dia ada buatkan satu blog. Actually ia bukanlah blog baru namun ia adalah blog lama yang dikemas-kinikan dan di sana di khaskan hanya untuk kami berdua.. hehehe.. so sweet betul dia ni. :-)

Link ke blog tersebut : http://sofinazz.blogspot.com/

 
Sampai di sini dulu.. :-)

Okey la, memandangkan hari dah lewat, dan saya pun baru selesai siapkan projek IM yang berikutnya dalam bulan ini. so sampai di sini dahulu yer..

Sehingga kita bertemu di entry seterusnya..

Sekian terima kasih!

Assalamualaikum.

Yang tulus ikhlas,
MohdNasyit 




 
Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Mahu berkolaborasi dengan saya seperti:
- Review
- Iklan/Promosi

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING