DUIT ADSENSE DARI GOOGLE

Terima kasih google berikan duit percuma!

ULANG TAHUN KE 28 ISTERI TERSAYANG

Syukur ke hadrat Allah SWT, semoga Allah mengurniakan lebih banyak rezki selain dipanjangkan umur kepada isteri tersayang...

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

SAMBUT ULANG-TAHUN, LAYAN GAME DAN DATING

Sebenarnya waktu ni belum lagi main game Mobile Legend ni tapi...

Friday, 26 December 2014

Kurang 24 jam lagi..

Assalam...

Yeah syukur alhamdulillah.. dapat agi sambung penulisan untuk kali ini dan kali ini sebagai kali terakhir sebagai.......................................sebagai seorang bujang! hehehehe....

Selepas ini nanti dah ada kehidupan baru dan bermulalah episod baru dalam kehidupan.

Oh yeah.. dah mula dah.... hahahaha...  mcm best walaupun tadi agak 'chaos' sikit sbb 1st time guna jenama tu.. Tapi lama2 dah ok pula.. hehe.. sambung kat tangan sblh pulak lagi..

So skrg, kurang dari 24jam sesuatu yg baru akan bermula.. saat yang sudah lama ditunggu-tunggu.. hehe..
banyak keringat, masa dan usaha sudah dilaburkan, dan kini masanya utk menuai hasilnya. Alhamdulillah.


Nak keep calm lagi? ehehehe.. yah teruskan calm2 sebab nak elakkan gemuruh apabila tiba saat itu.. Dalam hati pun dah balik2 praktis tntg lafaz itu dan mudah2an dipermudahkan Allah untuk mencapai objektifnya. InshaAllah.

Apa2pun syukur alhamdulillah sekali lagi sy panjatkan kepada Allah swt atas anugerah terindah ini dan smga ianya berkekalan hingga ke syurga.

Amin ya rabbal alamin..

Regards,
mohdnasyit
Share:

Thursday, 25 December 2014

1 days left.

1 days left?

yeah. alhamdulillah.. dapat juga melalui setahun yg cukup bermakna dan banyak cabarannya..
But yg pntg masih bersama2 mengharunginya sampai la ke matlamatnya.

Berkongsi resepi kejayaan..

Tiada jalan mudah untuk berjaya. Pastinya cabaran itu akan sentiasa ada. Jika dipandang dari sudut positif ia adalah suatu laluan ujian kpd kualiti pencapaian.. Semakin besar dugaan semakin berkualitilah sesuatu kejayaan tersebut.. Maka semakin manislah hasilnya.

'Stick the plan, working together as a team and achieve the goal.' -Itulah resepi kepada kejayaan sampai ke tahap ini.. hehehe..

To be honest belum ada lagi pernah sampai ke tahap ini. Banyak juga yang gagal sebelum ini tapi yer la bak kata pepatah, "tuhan sengaja temukan kepada yg salah agar dpt jd lebih baik kepada yang tepat.."
Tepat itu sudah pastilah kepada insan yang setia dan x tinggalkan hubungan seketika demi exam kemudian muncul balik bagaikan meludah tapi dijilat balik sesuatu yg x tiada kaitan dengan hubungan.. umpama memperjudikan hubungan demi perkara yang x sepatutnya ia jadi begitu. Apa2pun itu adalah sudah menjadi sejarah dan pngajaran dalam kehidupan dan saya belajar sesuatu di situ iaitu menilai dengan siapakah saya bersama dan adakah dia akan setia kekal dengan saya dan membina sama2 saya.

saya sangat happy dgn si dia walaupun dlm sepanjang hubungan ini si langau gemuk itu ada lagi mencuba untuk mengacau tetapi gagal... ekekekekeke....

Success is just ahead.

Dengan berbaki 1 hari lagi, maka saya isytiharkan inilah hari terakhir sebagai diri saya sekarang sebelum melangkah ke alam baru yang inshaAllah lebih mencabar dan akan menjadikan diri saya lebih hebat lagi di dalam bidang yang saya ceburi dan kehidupan saya dan si dia.

Apa-apapun, 1 days left. and i can't wait it!

PS : kepada si budak gemuk yang suka mengintai, teruskan mengintai kejayaan saya satu demi satu untuk berterusan rasa sakit hati.. ekekekeke... :p


Regards,
-mohdnasyit-
Share:

Wednesday, 24 December 2014

2 more days left!


PS: Let the picture tells you how happy i am!

regards,
-mohdnasyit-
Share:

Tuesday, 23 December 2014

It happening! 3 days left



Yes.. it's happening.. once in a lifetime.. i still can't believe it.. but it's true. it's happening.

Alhamdulillah. praise to Allah.. the merciful and grateful!

3 days left. and it's happening. Im so exited about it.

Can't wait for that moment.

Insha Allah.

-mohdnasyit-
Share:

Thursday, 27 November 2014

The Gift

Assalam..

Sesuatu yang istimewa hari ni bila cik tunang bagi gift tiba-tiba.. katanya tak suka saya selalu marah-marah sebab fon yang tak berapa berfungsi waktu line weak..

so skrg problem solve dan kerja dapat dibuat dgn lebih baik!

Thanks so much darling..

I love u..!

regards,
you love..

Share:

Sunday, 23 November 2014

GNC

My new favorite shopping stop! GNC! oppss this is OUR one stop shopping..

Hari shopping lg kat sini... produk2 sini mgm best dan trasa nak try smuanya terutamanya yg minyak ikan EPA DHA tu.. nyumm! my feveret..




shopping jgn x shopping.. hehehehhe... 

thx today dear cik sofie temankan singgah sini.. nnt kita shopping lagi..

Thanks,

regards,
mnasyit
Share:

BBQ TODAY

Alhamdulillah..

BBQ hari ni dgn menu yg sgt unik dan super lazat dari cik sofie! Sungguh sedap!!

Kenapa bah sedap tu?

Cubaan yang bagus dan menjadi.. hehehhe.. campuran dari resepi terbaik utk perapan ayam.. hehehe... sedap sampai x ingat dunia(melampau gila ayat ni..)..

di campur dgn suhu api yg sederhana terhasillah sayap panggang yg 100% sempurna! to be honest, x pnh pun salai sampai mcmni... selalunya ada jer x kena.. but hari ni berjaya buat yg sgt bagus..











Pastu?

Lepas tu lepak kejap.. mnikmati udara yg nyaman tepi pantai n then bertolak ke tempat yg lain pulak..

tempat yg biasa kitaorg lepak sampai larut malam..


yg benar,
mohd nasyit

Share:

Wednesday, 19 November 2014

Art

Thanks dear sweetheart..

i will always love u too..

Regards,
your true love.
Share:

Tuesday, 11 November 2014

welcome new look!

Welcome to the new look for my lady!

perfect!
..to be continue.
Share:

sun glasses

Sun Glasses NO MORE.

Wellcome new faces..

#mysuperlady

my lady get's a new pretty look with more eye freedom!

yeah!

regards,
your love.
Share:

Thursday, 6 November 2014

my lady forex

super trader in the making...!!

tapi masih x fhm 'news' katanya.. its ok.. kata Mr.Brian Tracy, "skill is learnable.."

selamat belajar darling..

to be continue..
Share:

Tuesday, 4 November 2014

dating with hot chick part 2



I never knew I'd find a love so true

This one right here, is just for you

Remember that One day

I held your hands then I kissed your lips then I told you
Our love was meant to be and always will forever
Give me that happiness I get from you just being there

I always see you when I close my eyes, you're on my mind

So can't you see, I need you right here wit me, close by my side
This time for sure, Gonna let you know, My love is straight from the heart

Forever you're my girl Forever be my world

You are the only one
The only one I'll ever need, my life is you and me
Forever you're my girl Forever be my world
You are the only one
I'll never break your heart "no", so baby don't let go

Even through the hard times

We made it through just fine
When it hurt we put in the work
To show that I'm yours
And that your mine
That's how we got this far
Let's never be apart
Girl, you're my queen
I'm here for you
'Cuz you're my everything

You always make me feel like everything's gonna be alright

Wit the things you do, becuz it's you the real true love of my life
This time for sure, Gonna let you know, My love is straight from the heart

Forever you my girl Forever be my world

You are the only one
The only one I'll ever need, my life is you & me
Forever you my girl Forever be my world
You are the only one
I'll never break your heart "no", so baby don't let go

Uh... Baby!

You know I'd walk them miles
Climb mountains switch up styles
All I wanna do, is be with you
Ain't no matter what, where and how
[Right here and now] we can both get down [straight work it out] yeah
Like that sound bump 'n grindin' perfect timin'
Let's dine and both be proud yeah yeah yeah

Gonna take you on a joyride today

Me and you stay true never hesitate
To make love — sure enough
You're the only one I'm ever thinkin' of
Just to hold you baby I can hardly wait
As we go through the motions damn it's great
To make love — sure enough
We're gonna take it to the end and that's what's up

You are the only one I want to spend my whole life with I know

Anywhere you are, that's where I will call home
So just take my hand and say that you will never let it go
Two hearts always beating as one forever more

Forever you my girl Forever be my world

You are the only one
The only one I'll ever need, my life is you & me
Forever you my girl Forever be my world
You are the only one
I'll never break your heart "no", so baby don't let go

I'm nothing without you I'm nothing without you girl

I'm nothing without you I'm nothing without you girl
My love

CREDIT to BIGBANG


Share:

Sunday, 2 November 2014

date with hot chick

today, 01.11.14 i'm dating out with a hot chick..

she hot.. hot and hot...!!

"remove it and it reveal the whole story." i like it damn much.. The new look of her. the nieces one. i like it.

Im having a great plan for her. will change the whole look.

soon..

thats for now.

regards,
mohdnasyit
Share:

Friday, 31 October 2014

sophie trader in progress

Yes alhamdulillah..

Great to see how she perform this business so far..

entry mcm emosi jer tu.. hahahaha....

It's ok.. smua orang baru melaluinya..

dan dari situ akan datang momentum positif ke arah yang lebih baik.

InshaAllah..

Keep it up dear wife.. ehh... wife to be and will be..

"the champ is in the making..."

thanks.

regards,
mohdnasyit
Share:

Thursday, 23 October 2014

cik sofie trader

aa?? apa cik sofie trader?

hahahhaaaa
yEAHHH..... that's true..

dia dah semakin improve dalam trading...dan x nampak mcm newbie* sudah..

**newbie - orang baru..




Dia bukan sahaja sudah mahir trade tapi juga sudah pandai buat profit. Alhamdulillah.. Boleh dah long term dalam bisnes ni.. :)


Sebelum mengahlhiri post ini saya tinggalkan laman blog beliau nanti readers blog ni boleh la singgah untuk membaca yer..

>>> http://forex.mudahkaya.com/wp/ <<<

Sekarang dah tepat pukul 2:25 AM dan saya pun nak tidur... jumpa lagi pada entry akan datang..

Yang benar,
nasyit

PS: Thanks untuk entry ni > http://www.sofinahlamudin.com/2014/10/cute-halfmoon-tutorial.html
Share:

Wednesday, 8 October 2014

the day was booked!



hari tu dah di booking awal2.. oh yeah..

book maksudnya dah tempah.. itu maksudnya sesuatu yang di hadapanlah.. nak lebih jelas? i mean, marry.. sampai bila nak bujang dan jadi stalker kan? tu pun kalau orang tu terasalah.. maklumalah mesti dia ingat saya ni akan berbalik semula kepada dia.. so apa yg dia nak buat adalah merosakan sahaja hubungan saya ni.

btw sy nak tinggal 1 pesanan sini kepada 'org' tu yg suka sgt intai2 sini.. kekekekeke...

yg ikhlas dari hati,
mohdnasyit
Share:

Sepetang bersama cik tunang

alhamdulillah..

Selesai urusan hari ni di hospital lama. Dan Alhamdulillah keputusannya juga sangat baik..
ok done yang tu, petangnya lepak kat library dan kat taman depan LS..

makan-makan coklat dan snap foto..

dan yg wajib ada...
i love chocolate! but i love more cik sofie.. hehehe...

very long time no writing story on this blog.. until we meet at another story..

regards,
mohdnasyit
Share:

Tuesday, 23 September 2014

hangout

lama dah snap2 foto ni tp masih blum ada kesempatan nak upload..

16 sept 2014, heppy birhtday kpd cik tunang atau lbh tepat, my future wife! hehehe..
gambar2 koleksi di bawah di ambil dalam tempoh bulan ni.. dan hari ni baru ada masa nak upload! huhu..


banyak duit!! nyummm

kitaorg mmg suka makan..

makan lagi.. dan lagi.. hehee

kek keju dan coklat!

kat memorial park..

kat dataran..

ada ciri2 photografer x? hehehe

tempat lepak kegemaran kami.. old town..

dapat telur yang kembar kat dalamnya..

bisnes online dia dah nak siap..

shopping headset jenama beats! mmg best soundnya..

coklat RM6.70 jer.. so cheap..

coklat macadamia.. nama pun pelik..

makan, music dan heppy.. :)

1st time rasa coklat ni. mmg sedap!

dalam coklat ada coklat lagi.. :)

makan coklat guna fork and spoon.. hehehe

layan cadbury...

lepak kat pizza hut..

sehari sebelum acara citrawarna dan citrarasa..

sbnrnya ini alat pembersihan laptop...

suasana di kemah tengah2 dataran labuan

suasana luar kemah.. huhu.. ramai orang..
 tu jer la aktiviti kitaorang kat sini.. lepak, makan, bisnes dan repeat lg.. hehee.. best...!!
 nnt lepas dah khwin mesti lbh best lagi... plan nak travel pulak la.. hehe

"it's forever, u and me.." :)

i love u..
yg benar,
mohd nasyit
Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Mahu berkolaborasi dengan saya seperti:
- Review
- Iklan/Promosi

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING