Thursday, 25 December 2014

1 days left.

1 days left?

yeah. alhamdulillah.. dapat juga melalui setahun yg cukup bermakna dan banyak cabarannya..
But yg pntg masih bersama2 mengharunginya sampai la ke matlamatnya.

Berkongsi resepi kejayaan..

Tiada jalan mudah untuk berjaya. Pastinya cabaran itu akan sentiasa ada. Jika dipandang dari sudut positif ia adalah suatu laluan ujian kpd kualiti pencapaian.. Semakin besar dugaan semakin berkualitilah sesuatu kejayaan tersebut.. Maka semakin manislah hasilnya.

'Stick the plan, working together as a team and achieve the goal.' -Itulah resepi kepada kejayaan sampai ke tahap ini.. hehehe..

To be honest belum ada lagi pernah sampai ke tahap ini. Banyak juga yang gagal sebelum ini tapi yer la bak kata pepatah, "tuhan sengaja temukan kepada yg salah agar dpt jd lebih baik kepada yang tepat.."
Tepat itu sudah pastilah kepada insan yang setia dan x tinggalkan hubungan seketika demi exam kemudian muncul balik bagaikan meludah tapi dijilat balik sesuatu yg x tiada kaitan dengan hubungan.. umpama memperjudikan hubungan demi perkara yang x sepatutnya ia jadi begitu. Apa2pun itu adalah sudah menjadi sejarah dan pngajaran dalam kehidupan dan saya belajar sesuatu di situ iaitu menilai dengan siapakah saya bersama dan adakah dia akan setia kekal dengan saya dan membina sama2 saya.

saya sangat happy dgn si dia walaupun dlm sepanjang hubungan ini si langau gemuk itu ada lagi mencuba untuk mengacau tetapi gagal... ekekekekeke....

Success is just ahead.

Dengan berbaki 1 hari lagi, maka saya isytiharkan inilah hari terakhir sebagai diri saya sekarang sebelum melangkah ke alam baru yang inshaAllah lebih mencabar dan akan menjadikan diri saya lebih hebat lagi di dalam bidang yang saya ceburi dan kehidupan saya dan si dia.

Apa-apapun, 1 days left. and i can't wait it!

PS : kepada si budak gemuk yang suka mengintai, teruskan mengintai kejayaan saya satu demi satu untuk berterusan rasa sakit hati.. ekekekeke... :p


Regards,
-mohdnasyit-
Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE