Hari ini genap 200 tahun peristiwa kapal pemburu Essex yang ditenggelamkan oleh paus

Kisah benar ini memberikan inspirasi kepada novel terkenal Moby Dick

ayam butter salted egg

My favourite recepi!

MASALAH URL WORDPRESS

Tertukar URL kemudian website rosak? Jangan panik. Saya ada penyelesaiannya.

20 KHASIAT BAWANG PUTIH

Bawang putih mempunyai khasiat yang luar biasa buat kita semua. Paling best ia mudah didapati di pasaraya!

uTorrent made easy!

Tutorial ringkas dan mudah menggunakan uTorrent untuk muat-turun file kegemaran anda.

Wednesday, 3 February 2016

Lepak, Make Money, Repeat


Hey yo whats up gengs...


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Lama tak singgah nak menulis story kat blog ni jadi hari ni terbuka pintu hati setelah mendapat seru(dah sampai seru akhirnya..) untuk menulis blog..

Sejak kami ni memang jenis yang tak bekerja(makan gaji), so kerja kitaorang cuma lepak kemudian layan biz online, collect duit. Senangkan? kehkehkeh..

Bila dah 'boring' dengan biz lama, so kitaorg akan try biz baru pulak lagi...

Bisnes baru?


Hari ni nampaknya agak bz sikit tengok-tengok design logo terbaru untuk project logo studio dia..

Macam shopping-shopping pulak kan..?

Sekarang nampaknya tengah sibuk nak 'memper-evolusikan' teknik-teknik/skill untuk penghasilan logo baru(semenjak bisnes ini adalah mengenai logo maka prodaknya adalah logo jer lah..).

Bisnes digital ni memang menguntungkan sebab yang jadi cabaran sini cumalah kreativiti dan hasil kerja sahaja.. Berbeza dengan bisnes konvensional lain yang lebih kepada fizikal dan mencabar dari segi persaingan kualiti barang fizikal and what-so-ever(malas nak ulas.. hehehe)

Keberuntungan Bisnes Digital?


Untung memang sangat untung sebab tak perlu simpan stok dan tak perlu modal besar. Cuma perlu ilmu dan skill sahaja.. Yang selebihnya biar kreatif dan inovatif..

Anyway di pendekkan story...,

Kepada yang nak singgah tu boleh la landing ke web page beliau di sini > http://www.sopheestudio.com/

Manatahu berminat kan?

Ok sehingga berjumpa ke entry berikutnya pulak.

BYE! :D


-mohdnasyit-






Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


ENJIN CARIAN GOOGLE