LEPAK DI LIBRARY

Bestnya tempat ni!

ayam butter salted egg

My favourite recepi!

SEMAK DAHULU PENIAGA ONLINE ANDA

Zaman sekarang ni semakin berleluasa penipuan atas talian. Dengan kemudahan baru ini dapatlah kita sedikit sebanyak menyemak info peniaga sebelum berurusan...

ULANG-TAHUN KE-3 KAMI

Couple bertahun-tahun tapi masih tak nikah tu adalah masalah. Kurangkan masa couple, nikahlah cepat-cepat... hehehe

DUIT BAGI DUIT LAGI

Alhamdulillah dapat duit lagi dari google! kali ni lebih banyak...

Tuesday, 15 January 2013

Good Time with cik Sofie.. ^_^

Hello....!!!

It's been long time no wrote story bout her...
Yes it's about her.. my own cik sofie!!

Got to be missing her coz she's been far away from me this time..

Masa dah makin berlalu dan kitaorg pun dah makin rapat and banyak benda telah dibuat bersama-sama.. Which means, more memory together... :)

Cik Sofie bersama El Marino
 
We've been talking long time about creating business together.. She support me and i also support her..

Yes! She's in our clubhouse learn about Forex!


Dalam disember tahun 2012 lepas kitaorg spend sikit masa bersama..
Saya nak upload sikit foto-foto sepanjang masa tersebut..
Jom tengok kat bawah..



hehehhe. comel kan dia neh.. Pipi tembam and suara mcm budak2.. hahaha...

Okey la, that's for now..

Nanti saya update lagi blog ni..

Khas untukmu Cik Sofie...

Yang ikhlas,
Nasyit


Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


DIBAYAR UNTUK MAIN GAME!

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE