Friday, 26 December 2014

Kurang 24 jam lagi..

Assalam...

Yeah syukur alhamdulillah.. dapat agi sambung penulisan untuk kali ini dan kali ini sebagai kali terakhir sebagai.......................................sebagai seorang bujang! hehehehe....

Selepas ini nanti dah ada kehidupan baru dan bermulalah episod baru dalam kehidupan.

Oh yeah.. dah mula dah.... hahahaha...  mcm best walaupun tadi agak 'chaos' sikit sbb 1st time guna jenama tu.. Tapi lama2 dah ok pula.. hehe.. sambung kat tangan sblh pulak lagi..

So skrg, kurang dari 24jam sesuatu yg baru akan bermula.. saat yang sudah lama ditunggu-tunggu.. hehe..
banyak keringat, masa dan usaha sudah dilaburkan, dan kini masanya utk menuai hasilnya. Alhamdulillah.


Nak keep calm lagi? ehehehe.. yah teruskan calm2 sebab nak elakkan gemuruh apabila tiba saat itu.. Dalam hati pun dah balik2 praktis tntg lafaz itu dan mudah2an dipermudahkan Allah untuk mencapai objektifnya. InshaAllah.

Apa2pun syukur alhamdulillah sekali lagi sy panjatkan kepada Allah swt atas anugerah terindah ini dan smga ianya berkekalan hingga ke syurga.

Amin ya rabbal alamin..

Regards,
mohdnasyit
Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE