Tuesday, 12 February 2013

Dirinya dan diriku..





Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pada saat aku menulis blog ini jam sudah pun 1:20 am... Oh sudah lewat tapi masih tak tidur-tidur lagi..

Kemarin pada waktu CNY, aku sempat meluangkan masa bersamanya dan sempat mengambil berberapa foto yang menarik..

Kat FB dia tadi dia ada edit dan post kat timeline.. So senang la nanti nak refresh balik kenangan tu..

Mesra kan? hehehe.. :)





Serius!!! Aku tak pernah bergambar dengan begitu mesra walau dengan sesiapa sekali-pun..

Okey, that's enough.. Time to sleep..

Selamat subuh...

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua...

Sweetdream..

Yang tulus ikhlas dari hati,
MohdNasyit




Share:

3 comments:

Sofinah Lamudin said...

I love u so much! I am happy with u my sweetheart :)

Unknown said...

i also happy with u my dearest love. :)

Unknown said...

i love u so much too my dear cik sofie.. :)

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE