Wednesday, 18 December 2013

kemarin sweet dan simple

assalam..


Kemarin hari yg agak simple tp sweet.. hehhee...

ofcoz sweet sbb kemarin tu berjumpa kat tempat yg 1st2 du p jumpa untuk dating.. but kali ni situasi berbeza pula.. klu dulu si dia yg duduk kat situ menunggu tapi kali ni terbalik.. hehehe....

pada cuaca terik yg sgt FANAS..... hahaha..terpengaruh dah dgn filem yg kami tonton 2 hari lepas... ok pastu yg bestnya, si dia pun dtg membawa air minuman.. wah.. sweet!!

nmpak si dia tu sgt caring orgnya.. hehee...

lepas jmpa kat situ kitaorg pun jln ke maybank... ada urusan sikit.. lepas siap ke maybank, singgah ke marrybrown.. si dia belanja makan.. again, sweet dan caring.. ^_^

masa berlalu dlm waktu yg singkat but kemarin tu meninggalkan memori yg sgt sweet.. terasa mcm awal2 dlu pula.. :)

Thank you.

Tima kasih sbb belanja makan ya darling... And thank you juga utk smart phone dan 3 hari 2 malam bercuti2 dgn bakal bapa and mummy mertua kat KK.. best!!!!!! muahh!!!

until next time jumpa lagi..

miss u..


assalamualaikum.

-mohdnasyit-


Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE