Monday, 16 September 2013

sambut birthday akhirnya

Assalam.. tadi dah tulis entry pasal birthday.. ingat tak jadi nak p kuar makan tp akhirnya dapat juga kuar.. hehehee.. bukan la jga nak kata x di benarkan tp mood mcm agak x brapa baik td nak keluar.



Kitaorg pun pergilah ke KFC untuk makan malam sama2 sempena brthday cik tunang hari ni..
Best jer tgk dia happy tu.. hehehe...

TAPI..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masih x dapat snap photo pulak tadi.. waaaaaaAAA..!!!!!!!!!

keciwa sia tauuuuu... :p

hahaha.. takpe la.. yg pntg dpt luangkan masa dan bg hadiah yg comel molek kat cik sofie dah ckup bagus. hehehe...


Ok la sampai sini dlu.

Takecare.

-mohdnasyit-
Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING