Thursday, 31 October 2013

Alhamdulillah...

assalam..

Berberapa hari lepas saya ada membeli 2 buah buku.. content mmg best tp masih belum habis baca lagi..

Tambah koleksi buku

Sejujurnya sy memang seorang penggemar buku. Masuk kedai buku memang perkara wajib dan apabila keluar dengan membeli sekurang2nya sebuah buku, itu paling best!

Dan lebih best dari itu pergi membeli bersama insan tersayang..

Oh ya.. sebut tentang tersayang ni, baru2 ni dia ada update header dan logo blognya.. jom tengok gambar tersebut..

Banner terbaru(klik untuk paparan lebih besar).

Logo baru yang comel(klik untuk lihat paparan lebih besar).
Comel kan logo tu dan nampak hasil kerja yang pro sikit... sy pun x tahu la mcmna nak buat tu..

BTW thx utk header tu.. ada muka sy yg sungguh hensem nih.. hahahaks..

MISI BARU

Sy x tunggu esok or lusa or tahun depan.. skrg jga sy lancarkan misi baru.. hahaha... misi? okey misinya adalah mahu jadi fulltime internet marketer..

bidang ni sudah sekian lama di pelajari cuma kurang difokuskan. namun sepanjang pembelajaran byk jga ilmu praktikal sudah di amalkan dan sudah pun terbukti menghasilkan keuntungan wlupun x guna sesen pun modal.

mulai saat ini sy akan memberikan tumpuan lebih 80% utk mengembangkan bidang ini ke tahap yg lebih tggi. in shaa Allah.

Dalam masa yg sama biz lain jga akan diteruskan tp secara part time sahaja la.. hehee..

bestnya ada ilmu g byk sbb byk bnda bleh dibuat kan..

"SAYA YAKIN SAYA AKAN BERJAYA DALAM BIDANG INI DAN AKAN MEMBAWANYA KE PERINGKAT YANG LEBIH TINGGI!"

Itu janji saya kepada diri sendiri. :)


Ok la sampai sini dlu..

hingga jumpa lagi.

assalam.

-mohd nasyit-












Share:

3 comments:

Sofinah Lamudin said...

hehehe.. orang dalam header blog tu mmg hensem dalam hati tuan punya blog. :D

nanti syg boleh ajar macam mana buat logo cute tu k :D

Alhamdulillah Misi baru tu bagus.
SEMOGA BERJAYA dan memang akan berjaya punya :D

Nasyit Nazz said...

Thx dear sebab selalu bg support.. muahhh!!!

Sofinah Lamudin said...

u're welcome..

always darling :D

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING