Tuesday, 24 May 2016

Cantikkan foto menggunakan kaedah khas photoshop


Assalam..

kadang-kadang dah snap foto tapi masih rasa tak puas hati lagi hasilnya. So mulalah nak cari software editing untuk 'mencantikkan' foto. Akan tetapi masih juga tak puas-hati..
Well kalau pernah rasa begitu, try-lah photoshop photo anda! Bukan bermaksud nak ubah fizikal yer.. heheheh.. ubah warna jer..

2 jenis editing yang saya paling suka iaitu;
1 - ubah warna kasi terang(HD)
2 - ubah jadi kartun

Jom lihat photo yang sudah diubah-suai..




Lain-lain foto..







Best kan dapat kasi jadi HD ni?... :)

Sekian dulu.

MOHDNASYIT
Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING