Thursday, 1 August 2013

Ramadhan hari ke-22

Assalamualaikum bloggers!!!

Hari ni rasa kurang pulak sebab tak ke bazaar utk berniaga mcm biasa memandangkan dah hari2 kebiasaan pergi ke sana... apa bleh buat equipment pun dah probs..

Esok pulak nak angkat balik semua barang ke rumah.. dan teruskan persiapan raya.

Terima kasih kpd bakal bapa mertua kerana sudi tlg.. sejujurnya aku rasa trhutang budi dan mmg selalu mcmni, org 'jauh' lbh ringan tulang mmbntu berbnding org terdekat.

Hari ni..

Hari ni pergi ke kedai printing baju utk siapkan 2 set baju couple yg ditempah khas.. thx kpd yg trlibat atas diskaun dan offer.. hehehe... selesai selepas itu kitaorg p beli carpet utk raya.. then seterusnya berbuka pula sy berbuka dgn menu ayam roasted bersama cik tunang.. after that pulang ke rumah dan berehat..

That's all for today, until next entry.

Assalam.

yg benar,
-mohdnasyit-

Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE