Sunday, 4 August 2013

Ramadhan hari ke-25..

assalam..

pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-25... kejapnya masa berlalu meninggalkan kita..

and rasa x sedar pulak harini dah sampai hari sabtu dan baju couple yg kitaorg tempah pun siap TAPI ada sedikit masalah teknikal yg x disengajakan..


So kitaorg ambil satu set yg siap dan selebihnya pada hari isnin..
Design pada baju biru gelap dan siap so seterusnya yg warna putih pulak lg..



hahaha.. lawa tak design tu? gambar kartun kitaorg...
wlupun ada sikit kesilapan teknikal but its ok..

selesai urusan situ kitaorg pergi berbuka puasa lg bersama.. and then balik rumah kejap dan balik semula ke bandar utk lepak.. hahahaa..!!

lepak kali ni sampai la kedai tutup!


Selepas kedai tutup baru la kitaorg gerak balik rumah..

Esok dah masuk hari ke-26.. and after that ada baki berberapa hari jer lagi nak raya.. tak sabar pulak nak raya nih.. hehehe...

Raya tahun sbg tunang org.. bukan lg bf.. (apa kelas setakat bf..)

hahaahaa....

Okey la sampai sini dlu..

until next post tomorrow.

Tq,

yg benar,
-mohdnasyit-



Share:

2 comments:

Sofinah Lamudin said...

comel baju tu Encik.. hehehe :p

Unknown said...

memang comel mcm orgnya. :-D

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE