Friday, 9 August 2013

Raya pertama

Assalam..

hari ni nak tulis sikit berkenaan raya kemarin...

Awal pagi seperti biasa ke masjid untuk solat Aidilfitri. Selepas tu pergi ke bandar kejap nak beli tiket but cancel last minit.. after that kitaorg balik rumah dan Family cik sofie pun datang..

Selepas tu sy pun join cik sofie n family beraya ke rumah saudara-mara mereka..

Cik sofie nampak sangat cantik di pagi hari dengan pakaian raya. hehehe... nice!!

Sebelum keluar beraya sy pun tukar pakaian ke warna biru kehijauan.. sama kaler gitu... hehehe..

Raya tahun ni memang best berbanding sebelumnya yang agak boring..
Maklum la masing single waktu tu tak mcm skrg dah ada teman istimewa kan.. hehehe...

Selesai beraya ayah hantar sy pulang ke rumah bersama cik sofie dan sebelah malamnya pulak kami beraya ke rumah nenek yang terletak disebelah rumah sahaja..

Biasalah tu yg jauh dulu pergi yg dekat2 ni kemudain la baru dtg.. hehehe...

selepas tu sy pun htr cik sofie pulang rumah.. selesai hari raya pertama!

Okey, sampai sini dulu.

Sekian,

mohdnasyit






Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE