Monday, 5 August 2013

Ramadhan hari ke-27 Part 1

Alhamdulillah selesai sahur.

Ingatkan nak kuar dengan kawan td.. hehehe.. rupanya bersama cik tunang jer.. btw it's great. sebab 1st time kuar sahur sama kat labuan.

Selesai sahur, kitaorg pun gerak pulang dan saya hantar cik sofie pulang.
Sampai kat rumah tetiba si setan sebelah ni block jalan parking tgh2 jalan mcm jln tu bapa dia punya.

memang bodoh yg kritikal.

HAHAHA... nasib selesai tu pun dia lambat2 lg kasi pindah. nak cari gaduh btul. nasib tahap kesabaran ni masih ada klu x ada la kena maki hamun free2 di awal pagi ni.

Okey until next post.

see ya! :)
Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE