Wednesday, 22 August 2012

Kpop wannabe bebeh.. PERASAN KPOP!

Ok ni old story... 24:7 yang dulu kena kutuk kaw2 sebab nak jadi kpop malaysia. hahaha

24:7 kpop group


24:7 kpop group

Body pun takda, rupa lagi la.


24:7 kpop group

CUTE TAK? macam #$%^&^$#@@ ada laaa



agak-agak macho ke? hahaha... nak muntah aku!
Nah silakan tonton klip video mereka kat bawah ni.


OK yang tu cerita KPOP lelaki.. Sekarang, KPOP awek pulak.
Memperkenalkan, GULA-GULA... wkakakaka...
Xde nama lain ker.. hahaha...


ok,this one Malaysian kpop girl group, kumpulan gula2 ala2 SNSD atau mana2 jer la group2 perempuan..


OMG... seksi2 pulak tayang paha yang gebu...!!!
BTW, mreka ada fanpage juga tau.. dan ada yang menyokong..(menyokong ke atau nak bodek tu..)


hahahhahaa...!! suka suara atau bakat atau body yang montok2 tu brader...
HAHAHAHAHHAHA!!!!
Source :  http://www.arcx13.com/2011/04/penubuhan-k-pop-versi-malaysia.html

Tanpa buang masa, jom kita kenal2 artis gula2 ni dulu.

kumpulan gula gula
Erwina 

kumpulan gula gula

Joy

kumpulan gula gula
Mei mei(mata dia mcm juling la, perasan tak?hehehe.. gurau je. jgn marah.. :p )

kumpulan gula gula
Chacha

kumpulan gula gula

Achie

More image from this group









Sexy dan nak nampak montok sangat.. tapi mcm 'menderita' jer aku tgk paksa2 body nak lentik tu.





tayang paha! hahahha!!!


Read more: http://happylifesweet.blogspot.com/2011/04/kpop-wannabe-orang-malaysia-perasan.html#ixzz24GLWF5Xz

PS: Takde style sendiri la agaknya mereka ni.. Malu le beb, muka tu xde rupa korea langsung... nak gedik2 buat pe.. hahahahhahahahahahhahaa...!!!!!!!! tak kira la lelaki or pmpuan, sedar2 la yer...

Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive