Thursday, 13 September 2012

FX is FOREX > My Forex Life

Aku menantikan jam 12:30 malam ni utk sambung trading forex... lama lagi la.. boringnyerrrrr....

Lama lagi tu nak tunggu. Yang telah ditandakan itu adalah News yang bakal mengerakkan market malam ni.
Ok la memandangkan dah terlajak tulis pasal forex dan harini pun waktu trading tgh malam so aku nak story sikit la tentang life aku as a trader nih..

Ah? Trading? Forex? pa benda tu?....

Trading = Perdagangan
FOREX = Foreign Exchange
Trading Forex = Perdagangan Forex

Tahun ni aku dah masuk 4 tahun sebagai trader. Bahkan lebih dari itu aku adalah seorang FTT(Full Time Trader)...

Forex trading ni merupakan bisnes yang agak kontroversi.. hehehe.. kerana dalam forex ini sendiri terdapatnya pelbagai isu dari skim penipuan hinggalah halal dan haramnya. semua menjadi pertikaian.. kahkahkahakah....

FOREX Trading di Brunei Darussalam

Forex trading ni memang best sebab banyak cabang dan peluang perniagaannya selain ia juga boleh di lakukan di mana-mana sahaja.

Ya seriously, boleh buat kat mana-mana asal ada komputer dan internet.

Gambar kitaorang lepak ramai-ramai sambil trading forex


Tu la bestnyer pasal forex ni.. Anywhere jer bleh buat. Nak tengok gambar-gambar yang lain sila ke sini yer.... >>> KLIK SINI <<<


Blog forex aku >>> www.pullbackforextrading.com

Selain trading untuk buat duit, terdapat berberapa lagi cabang yang lain antaranya Affiliate, IB, FX Coaching, Education(ebook & trading system) dan Pengiklanan.

Pengiklanan

Tu berkaitan pengiklanan, selain tu anda juga boleh lakukan affiliate program dan komisyen tu boleh pilih untuk masuk dalam akaun trading atau pun biar jer dalam trader cabinet..

 Berikut saya tunjukkan sedikit hasil duit dari forex.. Selebihnya biarlah rahsia. hehehe..~

Komisyen affiliate instaforex. BTW, komisyen tersebut adalah dalam nilai US Dollar
Untuk pengetahuan korang, semua duit-duit ni adalah percuma tanpa sesen modal sekalipun.

Yang ni income as a IB..
Komisyen dari jualan ebook ForexSebenar.
Macam-macam boleh buat duit kan?...  Memang ada pelbagai cara dan ia tak semestinya guna cara yang asal. Just need to think out of box. :-)

Ok cukupppppppp.....!!!

If nak belajar detail bleh jmpa sy ler... hehehe.... huhuhu.. lamanyer nak 12:30 malam....
So rakan-rakan trader boleh follow analisis aku kat sini https://www.facebook.com/PullBackforexTrading

Ok sayonaraaaaa

FTT -nazz


Share:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING

Arkib

Blog Archive