Friday, 14 September 2012

Hello! Ini Cik Sofie yang periang. :-)

Assalam semua readers..

Harini aku jumpa dia lagi... huahauhauuaa...

Just hanging around coz dia pun cuti harini. Lepak ngn dia sehari mcm x ckup pulak.. kahakahakahakaha..... bagus kahwin la klu mcm ni kan.. But the day will come juga tuh.. just need a while coz masing-masing punyai matlamat yang perlu dicapai. Lagipun once dah ada ikatan, maknanya everything tak bleh la nak buat sesuka-hati kan.

Besanya kitaorg jarang sms, just chat on FB or komen-komen kat wall sampai bengang tak tahu apa dah nak di komen..(dont try this at home ok).

As usual, dia ni mmg periang and sweet orgnya.. ada jer la yg dia nak cakap nih.. hehehe... ok la tu kan klu bandingkan dgn aku ni yg agak pendiam sikit orgnya..

snap!! hehehe
Suka tgk senyuman dia.. hehe..

Hohohoo.. zoom kejap,

hahahaha....!! terlebih zoom! :D


Huahuahauauhauauauuahauuaa................... Senyuman dia!! Like! Like! Like! Aku ni pendiam jer orgnya tp nakal boleh tahan juga kekadang tu... yeah..

So selepas berberapa kali tengok-tengok gambar dia kat FB, aku pun sempat curi berberapa gambar lagi.. Yesssss...!!!!!!!!


1,2,3 Senyum...!!!!

Tengok nih berberapa photo dia yang tersenyum riang... sebiji macam kanak-kanak riang.

Macam kartun pun ada.. hahaha...

ya, macam kartun dan dia pun akuinya.

haaaa... tu pengakuan tuh..
Kalau dia ketawa jer, memang... memang mengalahkan budak-budak..

aku suka buat dia nih ketawa and ketawa and ketawaaaaa jer... hahaha..

Senyum itu suatu sedekah..

Untung ler dapat girfriend macam dia ni coz murah senyuman.. senyuman itukan suatu sedekah.. hehehe... Maka hari-hari pun bertambah ceria dengan dia yang periang neh..

Tengok raut wajah dia.. Heppy jer kan.
Oh dia suka budak-budak? Nice. :-)
Bergambar dengan ayah dia..
Dia sangat ceria even yang tak sepatutnya pun dia buatkan 'senyum'.. kuang3..
ERMMM...... Yang ni Off-topik sikit.
Opppsss.. ini pun senyum?

Lantak ko ler cik Sofie sampai makanan pun senyum ko buat yer.. BTW, so much fun and lot of laugh ngan ko hari ni...

Janji ko happy la yer... Aku lagi happy tuh.

Everyday...

Everyday is a day that i'm waiting for her to talk and chatting with me.. missing her so much!
Entah kenapa yer macam tu.. Terlebih angau agaknya..

Tiap-tiap hari mesti nak inbox, sms dan call dia..dan bila nak inbox, sms dan call mesti hari-hari..  

kahkahkahkahkah.........!!

Kalau tak buat mcm tu, mesti ada jer rasa yang kurang..

This is not 1st time aku ada relationship pun... Maybe kalini aku dah jumpa yang terbaik sebab tu asyik nak berhubung jer walhal dia pun ada waktu dia sibuk and penat nak rehat.. Lain la kalau macam aku neh, 24jam kat dlm bilik SOHO ni mngadap PC jer... mana la penat kan.

Ermmmmmm... ada rupa penat ke? Takde kan.

Karakter dia?...

Dia peramah and mudah di bawa berkawan. Agak open-minded dan ceria.. Means, sesapa berkawan dgn dia mesti akan ceria selalu.. hehehe...

Seperkara yang aku minat dgn dia ni adalah bila dia menceburi perniagaan.. Menarik gtu.. :-)

Karakter perempuan yang otak bisnes ni berbeza dgn perempuan yang bukan otak bisnes.. Paling bagus la yg otak bisnes sbb orang mcmni biasanya suka berdikari dan sentiasa mmperbaiki kelemahan diri.

Itu cukup menggambarkan dia bukan seorg perempuan yang lemah.. wlupun secara dasarnya perempuan ni mmg makhluk yang lemah tapi ada juga perempuan yg jiwanya lbh kuat dari lelaki.

Perempuan ne kalau dalam rumah-tangga, mereka juga dikenali sebagai 'menteri kewangan'. hehehe
Why? Sebab mereka la kontrol kewangan.. hahaha.. So bgmana kalau perempuan tu jga seorg yg bisneswoman? haaaa kan menarik tu.

Aku rasa aku sangat-sangat bertuah coz ada seseorang mcm dia nih.. Dia juga bersikap terbuka menerima kritikan dan ilmu-ilmu berkaitan perniagaan online dari aku.. So memang best la dpt sharing dgn dia tntg semua ilmu perniagaan tu. Best giler sampaikan org gila pun tak rasa best mcm tu.. kahkahkahkah!!

Oh cik Sofie ku.....

Tiap hari aku rindu dia neh tau... hahahaha!!!!! Kekadang aku rasa macam terlebih angau coz asyik nak kacau dia jer.. harap-harap dia tak sesak la yer.. hahaha.. sabar jer la ko cik sofie sapa suruh ko couple ngan org yg gila-gila neh..

hahaha~

whatever..... and also AAK(Ada Aku Kesah... laaa penat pula asyik reminder benda neh taw..)

Okey la, sampai sini lah dulu yer.. Jumpa di entry yang berikutnya nanti.


Bye...bye...

Love u so much Cik Sofie! :-)
Yang Tulus Ikhlas,
~SofieNazz~


Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING

Arkib

Blog Archive