Sunday, 28 July 2013

Ramadhan hari ke-18

Assalam,,,

Hari ni dah masuk hari ke-18.. dah semakin menghampiri penghujungnya ramadhan kali ini.. cepatnya masa berlalu.

Hari buat jualan mcm biasa kat bazaar dan selain dr tu pergi ke kedai Suzuki nak beli motor..
hahahakss..

oppss.. not me.. but my little brother..

Urusan tu akan disambung pada isnin nnt dan inshaaAllah akan selesai..

After that, kitaorg pergi kat rumah cik tunang dan seterusnya ke U.K... kali ni sempat jga berbuka kat KFC memandangkan asyik full house saja.

SNAP.. SNAP...

Sempat snap gambar tanpa dia sedari.. hekhekhek...

KHUSYUK SAMPAI TAK PERASAN KENA SNAP.. HAHAHA
Menu kali ini.. KFC...
Lepas selesai berbuka, kitaorg gerak ke bazaar utk ambil adik dan ipar utk balik ke rumah..

What special for today??

Apa yang special kunu'??? HAHAHHAA... Oh yeah... ada yang special. Sapa kata takde???!!

Mempersembahkan sebuah karya drama novel cerpen!!!

Klik kat sini utk mengetahuinya >>> http://www.sofinahlamudin.com/2013/07/bila-ada-hati-nak-couple-dengan-mrex-bf.html

Suatu entry yg bikin panas bontot dan menaikkan tekanan darah ke tahap maximum...

HAKHAKHAKHAKHAKSSS....

Serius bro mmg x tahan punyer.. terbaik lah entry tu..

Ok la sampai sini dlu..
Hingga ke entry yg berikutnya.

Sekian wassalam.

Yg tulus mulus.
-MOHDNASYIT-
Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive