Saturday, 27 July 2013

Ramadhan hari ke-17

Assalam..

Ramadhan hari ke-17...

Harini mcm biasa, bz ke bazaar, angkat barang, setup gerai dan jual... hehehe..

Lepak...

Buang boring harini sempena nak tggu waktu berbuka, kitaorg lepak kat airport sambil2 trade forex.. after that kitaorg singgah ke kedai jual perabot.. terasa pulak nak beli carpet dan perabot rumah baru.. hehehe...

Menu berbuka?..

Harini kitaorg makan ikan keli panggang.. agak sedap juga then dpt pulak offer RM10 untuk 4 ekor.. kenyang siap ada terlebih 1 ekor lagi.. hahaha...

Kitaorg berbuka jer kat labuan walk memandang kbykan tmpat full house. wah!!!
Nevermind. sbb yg pntg berbuka dgn org trsayang drpd berbuka sorg2 mcm dlu.. :p

Plan esok?
Esok nak shopping lah sama cik tunang!!! yes.. lama x kuar shopp kan..

Orait.. dah lewat.
Masa untuk tidur dahulu.

Until next post.

Assalam.

Yang tulus mulus..
-mohdnasyit-


Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive