Wednesday, 24 July 2013

Ramadhan Hari ke-15

Syukran..

kali ni jualan memberangkan lagi...
well, adakalanya klu cara tu x berkesan, means kita kena tukar strategy lah kan..

ZAKAT

Hari ni juga berkesempatan untuk menunaikan zakat fitrah.. alhamdulillah..

Nilai zakat fitrah kali ini adalah RM7 untuk seorang ahli keluarga(bg wilayah persekutuan labuan). So sapa2 yg belum tunaikan tanggungjawab tu cepat2 la tunaikan yer...

Selepas selesai menunaikan zakat, kitaorg pun bergerak ke restoran untuk berbuka puasa.
Restoran pilihan adalah JJ NAZAR.. setting tempat agak selesa so kitaorg lepak lg kat sini..

After that, kemas2 brg kat bazaar then sy pun pulang ke rumah while cik sofie ke stokis untuk kelas elken.

SESUATU YANG BANGANG.
Sesuatu yg agak bengang berlaku bila ada kelibat si betina gampang tu tiba2 ada kat situ.. WTF... hahaha..


Serius bro mmg WTF...
Damn. what da hell.. pa la dia tetiba ada kat sini. blah la jauh2.. buat semak jer.
Jika betul la itu dia then ni mmg ##$$%%^^#$#@...

Tak habis2 betul la. Banyak2 tempat, pg la tmpat lain. buat pe nak ke sini. nak cari gaduh ker.. ada jga kena pelempang nih.

BTW,

Klu beraya kat sini pun, rumah aku tertutup untuk ko yer.. jgn nak cari pasal kat sini.

HAHAHAHA... HAHAHAHA....

Tak pasal2 EMO...

Ok la kengkawan.. until next post..

assalamualaikum wbt..

yg bebenar,
mohdnasyit.

Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive