Monday, 22 July 2013

Ramadhan hari ke-13

Ramadhan ke-13 dah pulang ke labuan..

As usual, back to bz lar.. hehehe..

Boring jga kat labuan but labuan still the best la klu banding tempat2 lain.. yer la, hujan batu tempat org tapi hujan emas di negara sendiri, of coz hujan emas tu yg bgus sbb tmpat sendiri..

KAH KAH KAHKHAAAAAAHHHH....!!!

Habis tu takkan nak hujan batu tempat sendiri kan..

Buku oh buku...

Singgah kat kedai buku Time's kemarin sewaktu di kk memang tak sah kalau tak jenguk buku forexnya... Ingat nak beli ni kemarin tapi last-last tak jadi sebab nak kejar masa p shopping dan tgk wayang.. next time jer la lgpun buku tulisan beliau yang satu lagi tu pun belum habis baca lagi.

Ia memang menarik untuk dibaca terutama bab Money management dan psychology/mindset.






Kedai time's ni mmg feveret sejak dari dlu lg.. asal nak shopping buku mmg ke sini la tmpatnya..

Harini...

Harini berbuka puasa kat rumah bersama family dan cik tunang...

Then lepas tu kitaorg p bandar beli bahan2 memasak utk ke bazaar esok.

Not much story utk harini coz sy pun x brapa sihat.. batuk2 teruk yang bikin panassss...

sekarang jam dah dekat jam 12 mlm..

masa untuk rest..

selamat malam dan selamat berpuasa semua.

Moga esok akan jadi lebih baik dari hari ini.

amin...



-mohdnasyit-





Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive