Friday, 26 July 2013

Ramadhan hari ke-16

Assalamualaikum wbt..

Hari ni adalah hari ke-16 pada bulan ramadhan yang penuh berkat ini.

Hari sy rasa heppy sikit berbanding hari-hari sebelumnya kerana bisnes di bazaar mantap.. laris licin!! heheh!! syukur alhamdulillah..

harini berbuka ala kadar kat labuan walk bersama cik tunang..

oleh kerana kurang tidur so mata pun agak sleepy dan selera pun kureng sikit... hehehe...

Dahaga? of coz... panas terik kat labuan ni mana mungkin tak bagi haus mcm tu.. rasa nak teguk segelen air pun ada waktu berbuka.. hehehe...

APA YANG MENARIK UNTUK HARI INI BRO?

Tambah menu baru dlm jualan harini ni iaitu bakso.. Sold out! hehehe...

Nampaknya terbukti cara baru ni lebih digemari oleh pembeli terutama yg dimasak panas2 berbanding yg siap masak dr rumah.

nampaknya mama pun makin syok dgn bisnes ni dan mgkin akan bercadang nak buat lbh besar lg dr yg skrg.. i mean nak berbisnes secara harian dan bukan part time..

memang itu pun yg dia mahu sejak dr dlu lg..

sebagai anak of coz nak bantu capai impian tu.. mudah2an Allah mmbuka jalan.

Amin...

Sekian dulu utk hari ini..

Jmpa lagi esok.

Sekian wassalam.

yang bebenarrrr...
-mohdnasyit-



Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive