Tuesday, 16 July 2013

Ramadhan hari ke 6

Alhamdulillah..

Selesai sudah puasa untuk hari ke-6. Sedar tak sedar esok dah memasuki hari ke-7 iaitu genaplah seminggu berpuasa.

Puasa kali ni amat berbeza sekali berbanding tahun yang sebelumnya kerana berberapa perkara. 
1st sekali adalah kerana tahun ni berpuasa bersama tunang/as a tunang orang(cik sofie),
2nd puasa tahun ni bz dengan berniaga di bazaar ramadhan, dan,
3rd sebab dah ada bakal mertua yang friendly dan baik orangnya.

HEHEHEHE... memang best bro!

What happen hari ini?
-Hujan lebat tadi siang ketika OTW ke bazaar dan sebuah kereta telah terbabas lalu melanggar pokok di pembahagi jalan.
-Snap foto kat rumah bersama anak buah yang nakal. hehehe
-Jumpa ngan parent cik sofie yang singgah ke gerai untuk membeli juadah berbuka..

Bad news, bro?
-Memandangkan harini hujan, so jualan kurang sikit berbanding hari sebelumnya. Saya percaya bila ujian diturunkan, tu tandanya kita nak di'upgrade' ke next level.. So saya fikirkan menu kena tukar dan cara penyediaan juga kena tukar.


FOTO MENARIK untuk hari ini?

Ok kat bawah ada berberapa foto yang menarik pada harini.. jom layannn...~
 





Ok sampai sini dlu yer..

Hingga ke entry berikutnya.

salam sayang!
MohdNasyit


Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive