Sunday, 14 July 2013

Ramadhan hari ke-4


Assalamualaikum...

Opppsss.. lewat update pulak sebab semalam awal tidur.. hehehe..

Ramadhan hari ke-4..

harini macam lebih kepada family and friend reunion.. hehehehehe...





 Sempat ambil gambar walaupun agak crowded kat situ.. :-)

Hari ni akhirnya sempat beli kambing panggang.. oh rasanya sungguh ummmppphhhHHH!!

Maklumla, my feveret tuh..

Also macam biasa beli makanan kat kawan cik sofie iaitu cik maria..




 Sempat posing gitu walaupun sibuk! :p





Lepas penat beli makanan-makanan ni then kitaorang pun lepak la sama2.. And tak lama lepas tu ada pulak kawan dia kebetulan limpas kawasan yang sama so kitaorg pun snap la juga sekali..


OK le kwn2, hingga ke entry berikutnya..
Sapa2 yg minat dgn air kelapa muda segar-bugar bleh singgah ke lot gerai sy di no.125 okeh..

Sekian.
mohdnasyit.


Share:

0 comments:

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive