Thursday, 18 July 2013

Ramadhan hari ke-8

Assalam..

Hari ni dah masuk hari ke-8.. But harini kurang bernasib baik sikit sebab cuaca yang tak menentu, customer pun kurang..

Angin tiba-tiba bertiup kencang lalu kem pun terbalik so makanan pun ada yang tertumpah..

Dugaan...

Senyummm....!!!


What's happening today...

Sewaktu berbuka terjumpa pulak kucing ni...

Kucing ni agak mirip ngan kucing cik tunang.. hehehe.. rindu dan sedih pulak dia teringat kucing dia tu..

Selain tu sempat hang-out bersama rakan sekolah lama duluuuuu...


opppss yg ni bukan kawan saya.. hehehe..

Cuaca Hari Ini...

Mendung, berangin dan hujan di sebelah malam... Kurang best pulak camne kalau bandingkan dengan cuaca terik sebab bila mcm ni jer risau la kalau2 banjir ker... ribut ker..

subhanallah..


Okey la dah lewat malam..

Nak tidur dlu.. until next entry.

Selamat malam.

Assalam.

yang ikhlas,
mohdnasyit.

Share:

2 comments:

Sofinah Lamudin said...

Jadi, pengajarannya, kita tak boleh merungut bila cuaca panas. Sebab kalau hujan pun tak best juga.. hehehehe.

Unknown said...

hahaha.. banar tu banarrrr.. :p

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive