Friday, 12 July 2013

Ramadhan hari ke-tiga

Alhamdulillah...

Hari ni dah masuk hari ke tiga. Macam biasa berniaga di bazaar bersama family.. dan bla.. bla.. bla.
And also miss sofie join sekali membantu bersama.. hehehe

So apa yang best hari ni bro?

Apa yang best yer untuk hari ni? Okey best sebab dapat jmpa saudara lama.. I mean si pakcik. lama dah tak jumpa.. Kalau dulu sebelum tunang, memang tiap-tiap tahun sambut ramadhan dan raya bersama-sama..



Rindu juga masa dulu tu sebab ia dah jadi kenangan yang kuat di dalam hati..

Apa plan esok?

Plan esok nak jual air kelapa yang segar-segar dan resepi ayam penyet yang harum wangi bikin orang kelaparan. Oh yeah.. what a statement made by me..

And mcm biasa cik sofie will join sekali.. memang best bila ada dia. klu dia takde 100% tak best.. ada yang kurang.. hehehe...

Syukur sekali lagi ke hadrat Allah swt kerana ramadhan kali ni sy dpt byk peluang bantu ibu yang tersayang sbb bukan selalu dpt bantu mcm tu.. i mean pasal berniaga... dia mmg suka berniaga ni terutama bidang makanan.. sy ni kureng2 sikit.. hehehehe..


Okey la, sampai sini sahaja dahulu.

Jumpa ke entry berikutnya esok..

Salam ramadhan dan assalamualaikum wbt..

Yang benar,
Nasyit.




Share:

2 comments:

Sofinah Lamudin said...

yeahhh!! nak air kepala satu... hahaha... *kelapa :p

Unknown said...

air kepala? -_-

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


Dapatkan bonus 100% deposit

MOHD NASYIT GAMING

ENJIN CARIAN GOOGLE

Arkib

Blog Archive