AYAM MASAK MERAH WANGI PALING WIN!

Resepi kali ini adalah ayam masak merah aroma wangi dan melaparkan!

ayam butter salted egg

My favourite recepi!

MASALAH URL WORDPRESS

Tertukar URL kemudian website rosak? Jangan panik. Saya ada penyelesaiannya.

PERISTIWA 2 MAC 1978

Hari ini 44 tahun yang lalu, mayat Charlie Chaplin dibawa lari dari kuburnya.

uTorrent made easy!

Tutorial ringkas dan mudah menggunakan uTorrent untuk muat-turun file kegemaran anda.

Sunday 8 November 2015

Jana wang RM464.20 seminggu dari internet menggunakan modal minima RM48

Alhamdulillah,

Sejak dari dulu memang mengimpikan bisnes yang boleh jana wang dengan modal minima atau hampir tiada modal sekalipun..

Dalam masa yang terdekat ini berpeluang pula nak explore benda baru iaitu pengiklanan berbayar.. hehehe.. Maklumlah dah biasa sebelum ini untuk berniaga online hampir tidak menggunakan apa2 modal sekalipun dan baru sekarang nak cuba yang berbayar pulak..

RM24K tanpa modal... klik sini untuk lihat selebihnya.


Hasilnya cukup baik dan agak 'not bad' jugalah... So lepas tolak kos pengiklanan 7 hari(RM48), maka dapatlah untung bersih RM416.20 kat paypal sebab dapat buyers dari luar negara dan mix sikit dengan local buyers.

Modal RM48

Duit masuk paypal
Duit yang masuk kat bank tu tak campur lagi.. hehehe.. so mari consider sahajalah ini nak test2 market international yang 100% menggunakan online payment menggunakan kad debit/kredit..


Caj urusniaga paypal ni memang agak mahal sikit sebab duit masuk pun ada caj, duit keluar(withdraw) ke akaun bank pun ada caj, tapi bagi perniagaan tanpa modal saya, ia masih consider murah sebab saya tak keluar modal pun untuk create prodak dan kelebihan kat sini kita boleh dapatkan buyers dari seluruh dunia(global).... pastu simpan keuntungan 100% tanpa share kat sapa2... :)

Saya telah lama menggunakan local bank untuk urusan jual beli dan sampai masanya untuk explore market2 international menggunakan paypal ni.. hahaha.. macamlah 1st time guna paypal ni..

Jana RM400 seminggu 100% dari internet tu pada saya jauh lebih bagus berbanding kerja saya dulu dengan pendapatan RM500 sebulan.. heheheh.. Alhamdulillah..

BTW, thanks spend time lepak baca entry ni.

jumpa di entry akan datang.
-MN-






Share:

Thursday 17 September 2015

Happy birthday 25!!




Happy birthday ke-25 dear sweetheart!! Untung orang yang lahir pada 16 september ni sebab dapat sambutan beramai-ramai dalam satu masa kerana dalam masa yang sama juga ia adalah sempena hari Malaysia.



Wishing you all success in life, business and family my dear wife.. Semakin dah matang dan semakin hebat dalam bisnes dah sekarang sebab dah pandai buat biz online 100% tanpa modal dan berjaya bina bisnes pasif tanpa modal dan kerja keras..

Semoga cemerlang dunia dan akhirat dear. Moga lepas ni akan lebih hebat dan berjaya lagi dalam menambah ilmu-ilmu baru dan explore cabaran-cabaran baru dalam bidang kehidupan dan kerjaya yang lebih mencabar.

Moga impian terus tercapai!

amin!



Yang ikhlas,
Your husband...







Share:

Sunday 30 August 2015

Mencuba sesuatu yang lain pula...


OMG, what is that?? So big?? perhatikan botol itu. Besar dan Cute.!

Bungkusan yang agak comel dalam bentuk besar.. Bila ternampak jer rasa nak beli.. Nampak agak kreatif juga cara pemasaran mereka ni kan?


Prodak ini adalah berasaskan kolagen marin. Cara penggunaan pulak adalah gabungan serbuk(anti-oksidan) dengan cecair kolagen untuk hasil dan penyerapan yang tinggi dan berkesan.

Terdapat banyak jenis kolagen di pasaran dan kali ni nak bagi wife cuba pulak kolagen marin. So untuk ni nak try dalam masa 3-6 bulan untuk hasil yang terbaik.




Mendapatkan kulit yang halus, gebu dan sihat adalah idaman setiap wanita. Jadi hadiahkanlah wanita anda dengan kolagen yang terbaik.. hehehe

Anyway,

Goodluck my dear sweetheart for it! Muahhh...!!

your husband,
-mohdnasyit-

Share:

Saturday 29 August 2015

Bikers day 28-31 ogos 2015

Acara tahunan - Bikers Week - kini dianjurkan lagi. Ia sudah menjadi sebagai sebahagian dari aktiviti tahunan di WP Labuan. Acara ini akan mengumpulkan peserta dari seluruh sabah, sarawak dan Brunei Darussalam.

Berkesempatan untuk datang melihat, saya dan wife pun snap berberapa foto..
























Pameran motor berkuasa tinggi ni saya percaya akan merancakkan lagi aktiviti pelancongan dan ekonomi penduduk tempatan labuan.

Semoga program ini akan bertambah-baik dari semasa ke semasa..

-mohdnasyit-
Share:

Sunday 23 August 2015

Panduan Pengambilan Suppliment


credit : http://diaryofmuhammad.com/

Share:

Monday 4 May 2015

Sharing Best Day Moment










Share:

Wednesday 28 January 2015

28 januari 2015


Pada 26 disember 2014 lepas, selamatlah juga majlis perkahwinan saya dengan wanita pilihan saya. Syukur alhamdulillaj semua lancar hinggalah selesai semuanya... terima kasih kpd mreka semua yg bertungkus-lumus membantu dan hadir memeriahkan majlis hinggalah yang sudi snap foto utk majlis yg berbahagia ini.. sangatlah heppy sampai tidak ada masa nak update blog ni.. hihihi... maklum la dah husband and wife so bz la dgn life dunia sebenar yg lbh best dari hidup sbg couple dulu...

sewaktu majlis ni nampak sangat dia heppy.. mula dari majlis nikah sampai la hari persandingan...hehehe.. well, perempuan mana tak heppy klu dikahwini kan...

It's the Moment!




Secara rasmi saya sudahpun tamatkan zaman bujang bersama wanita pilihan.. Happy? Sudah tentulah heppy.. Sapa yang tak happy kalau dapat kahwin dengan wanita yang dicintai.. kalau yang tak happy tu mesti sebab 'terpaksa' kahwin dengan pasangan yang langsung tak disuka dan kahwin sebab terdesak.. hihihihihi.....

saya upload berberapa foto majlis ni utk kenangan di masa akan datang..terima kasih sudi membaca! :)






Dalam hidup ini hanya ada dirimu dan diriku... 
thanks for being my wife..
i love you forever..

This song is for you...

 

Your true loving,
Husband
Share:

Recommended Webhosting & Domain Services

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


ENJIN CARIAN GOOGLE