Wednesday, 28 August 2013

Genap setahun...

Assalam..

Hari ni 28 hb ogos 2013.. Dha genap setahun saya dan cik Sofie kapel.. Masih ingat tahun lepas, waktu ni la taruh status relationship kat facebook.. hehehe.. Sweet sangat waktu tu..




Masih ingat waktu tu 1st time ajak kuar jmpa, tapi aku menolak dgn alasan sibuk. hehehe.. pastu ajak kuar nak belanja mcFlurry.. hehehe.. but sejujurnya sampai skrg masih tak tertunai hajat tu malah skrg pun dah bertunang. hehehe...

Cik Tunang nak minta belanja tapi masih belum juga di belanja-belanja sampai sekarang. hahaha..

Ajak punya ajak masih juga sy tolak.. hahaha.. jual mahal konon.. :p

One day tu, cik sofie minta number fon.. wahh .. hati berbunga2 terusss... hahaha... n then dia pun call, but guna fon rumah.. tetiba kedegaran suara budak2.. wakakakaka.. oh rupanya dia pulak tu.. alamak comelnya suaraaaa!!!!!!! 

Akhirnya kami pun dapat berjumpa, jumpa kat airport yang tak jauh dr tempat kerja lama cik sofie. Kitaorang pun lepak kat Mc'd..

1st time makan benda neh... sakit perut.. hahaha
1st lepak.. actually dating.. hehehe... So masuk kat Mc'D dan order makanan.. makan pancake.. hahaha... sebenarnya x la mau makan sgt ni tp x tahu nak order apa pun sbnrnya maklum la jarang lepak kat McD nih....

Cik Sofie ni suka snap foto berbanding saya.. so berikut berberapa foto2 yg sy mahu sharekan.






Saya sebenarnya gembira dan bersyukur kerana ditemukan dengan insan yang bernama cik sofie ini.. Dia seorang yang ceria, peramah dan baik orangnya.

Saya sejujurnya rasa tidak boleh klu x jmpa dia walau sehari.. saya rasa sedih!! sunyi dan sepi..!!

Setahu8n berlalu, dan saya gembira dpt jadikan dia tunang saya.. :-) kini sudah berada separuh dari perjalanan ke arah perkahwinan.. itu bermaksud selamanya dia jadi milik saya..

Akhir2 ini sy selalu stress dan marah2 kat dia.. so sorry.. minta maaf byk2.. :-(

Saya rindu dia. esok nak jmpa!! arghhh......... inilah 1st time dlm hidup rasa mcmni.. rasa susah nak hidup klu dia x ada disisi.. dlu selalu sgt mengata org.. hahaha.. nah skrg rasakan sendiri..

tak sabar nak tiba hari esok. nak jmpa dia lagi.. insan teristimewa dalam hidup. saya bahagia dgnnya! Dia x akan ada penggantinya.

akhir kata dari saya kepada cik sofie tersayang, heppy anniversary ke 1 tahun.. kata2 di bawah ini utkmu.. kerana engkau adalah insan paling berharga dlm hdupku..

"Biarpun dirimu bukan yang pertama, tapi aku pastikan bahawa kamulah yang terakhir dalam hidupku."

Last, lagu ni selalu muncul kat blog cik sofie.. hehehe.. so bila dgr lagu ni, mesti teringat hari2 indah awal2 perkenalan dulu.. muahhh...!!





 "Miss u so bad cik Sofie a.k.a Cik Tunang."

Yang mencintaimu,
Mohd_Nasyit
Share:

2 comments:

Sofinah Lamudin said...

Thanksss.. MuahhH!! hehe..

Nasyit Nazz said...

welcome my dear.. :)

POST PALING POPULAR

HUBUNGI

Sila hubungi saya di:
email : admin@pullbackforextrading.com
whatsapp: 0168225295


MOHD NASYIT GAMING